2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog
  • 2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog - 0 2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog - 0

2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog

2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo baja cor. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog
 
1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing 2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog yaiku 420 SS. Mode koneksi Utas. Katup iki dikurangi port. Ing ngisor tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindhahan lan kompres ing permukaan segel ing ujung stopkontak kanggo njamin panyegelan ujung outlet. Katup iki kanthi struktur sing gampang , sesak sing apik, digunakake ing katup bal tekanan dhuwur.

2.2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog Fitur Produk lan Aplikasi
2500/3000/5000 W.O.G. Pelabuhan Standar
Awak Baja Cast
Jotosan Batang Bukti
Kunci Piranti

Kursi DELRIN
Pengawasan lan Tes: API598
Utas Sesuai karo ASME B1.20.1 (NPT)
NACE MR-01-75
2â â € ™ 3â € ™ 4â € ™ â

3. Katup Ball Baja 2 pc Ngurangi Rincian Produk 2500-5000wog
Katup Bola Baja Cast 2pc Ngurangi Pelabuhan 2500-5000wog minangka jinis katup bola.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout Batang: batang dipasang ing ngisor kanggo nyegah mabur metu saka tekanan.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, lsp.

4. Katup Bola Baja Cast 2 pc Ngurangi Kualifikasi Produk 2500-5000wog
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. 2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog Deliver, Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: 2pc Cast Steel Ball Valve Reduced Port 2500-5000wog, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut , Awet, gampang dijaga, Classy, ​​Apik, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.