4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog
  • 4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog - 0 4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog - 0

4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog

4c Bolted Ball Valve Reduced Port 5000wog dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo 4C. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog
 
1.Pambuka Produk
The ball used in 4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog is 420SS. The connection mode is threaded.This valve is reduced port .The valve body bonnet is bolted for easy removal.Under the action of medium pressure, the ball can produce a certain displacement and compress on the sealing surface of the outlet end to ensure the sealing of the outlet end.This valve with simple structure, good tightness, widely used in high pressure ball valve.

2.4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog Product Feature And Application
Batang kursi mburi mbuktekake bukti
Piranti ngunci

Pelumasan batang eksternal lan segel cuaca sing dicoba
SS trim kanggo nglindhungi korosi maksimum
Kasedhiya ing konfigurasi port lengkap lan suda
Bal kalebu bolongan penyetaraan tekanan kanggo nyegah tekanan sing kejebak ing rongga awak
Gagang ngunci standar kanggo ngatasi masalah keamanan lan keamanan kanthi fitur kunci dobel kanggo katup tank
NACE MR0175
lnspection lan Tes: API598
Potong Potong minangka SS420
2RPã € 2FP 5000 psi awak kanthi bahan 4C.

3. 4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog Product Details
The 4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog is the product type of ball valve.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout Batang: batang dipasang ing ngisor kanggo nyegah mabur metu saka tekanan.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, lsp.

4. 4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wog Product Qualification
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. 4c Bolt Ball Valve Ngurangi Port 5000wogNgirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: 4c Bolt Ball Valve Reduced Port 5000wog, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Bisa dijaga gampang, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.