Ngarep > Babagan Kita>Aplikasi Produk

Aplikasi Produk

Miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita nggawe katup bal, katup globe, katup gerbang, katup kupu-kupu, mriksa katup, traps pembuangan, katup bergaris fluor, katup kontrol uap pneumatik lan listrik, katup relief lan macem-macem jinis flange, kanthi macem-macem jinis bahan baku (baja paduan, resistansi panase baja, stainless steel, baja karbon, besi mulur lan wesi abu-abu), tekanan kerja yaiku 1.6-4.8Mpa lan suhu ngisor 480C °.