Ngarep > Babagan Kita>Proses Pabrikan

Proses Pabrikan


Perusahaan kasebut duwe total luwih saka 200 set macem-macem peralatan pangolahan, 90% yaiku pangolahan CNC CNC.

Dhiameter katup mesin yaiku DN10 ~ DN400.

Varietas pangolahan duwe luwih saka 50 kategori, luwih saka 600 spesifikasi. Kapasitas pangolahan lan perakitan taunan yaiku 7000 ton / taun.



Perusahaan kita nglarang minyak, produksi katup banyu sing dilarang miturut spesifikasi proses sing dirumuske khusus.

Proses kontrol kalebu: reresik, perakitan, tes tekanan, perawatan pangatusan, deteksi banyu lan minyak, kemasan lan tautan liyane.

Reresik lan perakitan katup diwenehake kanthi area independen khusus.



Perusahaan nandur modal luwih saka 120 yuta yuan nalika ngenalake peralatan uji suhu paling endhek.

Peralatan kasebut digunakake kanggo tes katup suhu -196â „ƒ suhu paling endhek (perawatan kriogenik).



Piranti uji coba kontrol kualitas