Ngarep > Babagan Kita>Proses Casting Produksi

Proses Casting Produksi


Kita duwe loro bengkel pengecoran. Yaiku: kabeh casting investasi silicon sol, kapasitas produksi 3000 ton / taun; Pengecoran pasir: Kapasitas produksi 3500 ton / taun.


Perusahaan duwe sistem sing butuh materi, suhu, struktur, kacepetan casting lan faktor liyane minangka variabel kanggo nyedhiyakake casting simulasi kanggo proses casting, solidifikasi, lan proses pendinginan.


Kanthi cara iki, proses casting bisa dioptimalake kanggo nggayuh desain riset lan pangembangan sing ramping lan kontrol simpul sing apik.


Supaya luwih bisa nambah resistensi korosi produk, perusahaan bisa ngatur produk ekspor miturut kebutuhan pelanggan, lan ningkatake konten "Ni", "Cr" lan elemen liyane. Lokakarya pengecoran perusahaan duwe kekuatan teknis sing kuwat, sing bisa ngasilake kosong saka bahan-bahan khusus konvensional lan macem-macem kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan ing macem-macem aspek.


Proses casting presisi