Ngarep > Babagan Kita>R & D Kekuwatan

R & D Kekuwatan

Desain 3D

Kanthi pangembangan teknologi R&D Yongyuan, ing final desain produk, Yongyuan akeh nggunakake sarana teknis canggih kanggo analisis simulasi lan desain optimalisasi.

Ingg taun-taun pungkasan, investasi riset lan pangembangan perusahaan terus saya mundhak, lan proporsi investasi lan investasi pangembangan uga saya apik.


Konstruksi Seal PTFE Lengkap

Ingsupaya bisa nambah lingkup aplikasi lan level keamanan produk.

Perusahaan kami kanggo farmasi, industri kimia pilihan katup bola struktur penyegelan PTFE, supaya ora nggunakake karet, grafit lan bahan liyane sing disebabake amarga kegagalan penyegelan, polusi medium.

Desain Keandalan Segel

Ing actual use, when the ball valve is about to reach the fully open or fully closed position, the torque will increase. If the operator is not carefully confirmed, there may be a ball switch is not in place. 

Lan ukuran bal konvensional saka katup bola, bal ing njaba diameter cilik, bakal ngasilake lekukan permukaan segel utawa kebocoran internal, mengaruhi umur layanan. Katup bal listrik pneumatik, listrik amarga krenjang, reresik kumulatif poros sambungan uga bakal ngasilake kahanan ing ndhuwur.

Ing order to improve the stability of the product, the ball valve is customized with larger size to eliminate all possible non-standard operation and unstable factors. When the switch is not in place and the Angle of the ball is deviated, it can also have a reliable sealing ability.


Desain Struktur Reliabilitas

Desain struktur perlindungan geni:

Katup bal mengambang Yongyuan nggunakake desain struktur sing ora tetep geni. Yen ana kecelakaan, PTFE lan dering penyegelan non-logam liyane, katup bal isih bisa dioperasikake kanthi dipercaya lan duwe kinerja panyegelan sing apik.
Katup dirancang kanggo tundhuk karo standar tes API katup API 607, JB / T 6899.




Desain segel anti-mabur lan kuwalik:


Batang katup nggunakake struktur sing dipasang ing ngisor kanthi segel kuwalik. Kekuwatan panyegelan segel kuwalik mundhak kanthi nambah tekanan medium.Nalika ruang katup ora normal ditekan utawa nalika pengepakan lan kelenjar dioperasikake lan dikelola, batang kasebut ora bakal dibuwang tekanan sedheng.Pengepakan nganggo kemasan bentuk V, sing nduweni kinerja panyegelan dhewe lan kanthi efektif bisa ngowahi gaya pencet lan gaya medium kelenjar pengepakan dadi gaya penyegelan batang katup.



Ganti posisi kanthi desain struktur kunci:

Nyegah salah operasi. Perusahaan kita dilengkapi saklar 90 ° standar kanthi potongan posisi bolongan, miturut kebutuhan kanggo ngunci, kanggo nyegah kesalahan operasi.


Desain struktur anti-statis:

Katup kanthi bahan non-logam digawe saka kursi penyegelan, sajrone proses ngalih utawa aliran kacepetan dhuwur liwat medium ing bolongan saluran, amarga gesekan, gampang ngasilake agregasi elektrostatik.
Listrik statis bisa nyebabake percikan, lan sabanjure bisa nyebabake bledosan. Dadi supaya efektif nyegah listrik listrik statis, prelu nggawe inti katup, batang lan katup awak konduktif, supaya bisa narik listrik statis, kanggo njaga katup sing aman.
Miturut panjaluk pelanggan, katup Yongyuan bisa nggunakake piranti debit elektrostatik jinis bal-spring, dadi batang katup, bal, awak katup ing antarane pembentukan jalur konduktif.