Ngarep > Babagan Kita>Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Sejarah Kita

Zhejiang Yongyuan Valve Co Ltd, perusahaan duweke negara pabrik katup Zhejiang Yongkang sadurunge, didegake ing taun 1967. Kanthi sejarah meh 54 taun sejarah, kita minangka salah sawijining pemasok utama katup, sing ditunjuk dening industri mesin industri nasional , lan salah sawijining perusahaan kunci manufaktur katup ing Provinsi Zhejiang.


Perusahaan kita bisa ngembangake lan ngasilake produk anyar miturut syarat lan conto pelanggan. Perusahaan kasebut nggunakake teknologi lan peralatan casting canggih saiki kanggo nggawe kabeh jinis bagean sing atos lan rampung (bisa dibuwang kanggo ngasilake besi ulet, besi abu-abu, baja tahan karat, baja karbon, lsp.) Lan duwe tenaga teknis profesional lan metode inspeksi standar tinggi .


Sertifikat sistem manajemen ISO9001 dipikolehi ing taun 1993, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2002 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2009. Pabrik kita duwe sistem kontrol kualitas dhuwur lan kontrol kualitas khusus tim, kabeh katup diperiksa ing API598 utawa API6D, saengga kita bisa nawakake katup sing apik kanggo pelanggan. Kita bakal terus ngupayakake ningkatake kualitas produk karo para pelanggan ing saindenging jagad.


Pabrik Kita

Perusahaan nyakup area 56569 meter persegi, kanthi lokakarya 50500 meter persegi lan 287 karyawan. Ana papat insinyur senior, loro insinyur senior QA, 28 insinyur lan teknisi liyane. Kita duwe peralatan lengkap wiwit produksi, inspeksi nganti tes, kaya rong garis casting pasir lan rong garis casting investasi, 208 set peralatan pemrosesan mekanik. Peralatan tes kasusun saka spektrometer material, tester tarik, tester kekerasan, detektor cacat ultrasonik, tester ketebalan, analisa film logam & ruang analisis fisik lan kimia. Kapasitas produksi nganti 6800 Ton kanggo macem-macem katup tekanan dhuwur, medium lan kurang, kanthi luwih saka 50 model lan 600 jinis spesifikasi. Kita duwe kapasitas produksi siji-mandeg saka riset, desain, pangembangan, penempaan, casting pasir, casting investasi, mesin, perakitan, pengujian, lapisan nganti pengepakan.