Ball Valve Valve
  • Ball Valve Valve - 0 Ball Valve Valve - 0

Ball Valve Valve

Valve Check Valve dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo wesi saluran, baja cor utawa stainless steel. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ball Valve Valve
 
1.Pambuka Produk
Ball Check Valve minangka jinis bal, saluran aliran, struktur cairan kuwalik katup cek, utamane dening bonet, awak, bal, awak kerucut, lan liya-liyane. Bal kasebut digulung ing tutup bal supaya stroke cendhak bisa dibukak lan ditutup katup.

2. Fitur lan Aplikasi Produk Valve Priksa Ball 
Lansil katup / Steel Carbon / Stainless Steel Check Valve
Rentang Ukuran 1 "nganti 2"
Lruct mulur: 1000to2000Wound Pressure Range
Baja Karbon: kisaran tekanan 2000to5000WOG
Baja tahan karat: kisaran tekanan 2000to5000WOG
Kursi Viton
Threaded end to ANSI B1.20.1 (NPT)
NACE MR0175

3. Ball Detail Valve Detail Produk
Ball Check Valve liwat pilihan macem-macem bahan bisa ditrapake ing banyu, gas, minyak, lsp. Bal kasebut digulung ing tutup bola kanggo stroke cekak kanggo mbukak lan nutup katup. Koefisien resistensi cilik lan efek penyerapan kejut apik

4. Kualifikasi Produk Katup Ball Priksa
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Ball Check Valve Deliver, Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Valve Check Valve, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing Tiongkok, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Berkelas, Apik, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.