Ball Valve Din-pn16
  • Ball Valve Din-pn16 - 0 Ball Valve Din-pn16 - 0

Ball Valve Din-pn16

Ball Valve Din-pn16 ketemu DIN3202 15~100, DIN 2501, ISO5208 lan API598. Iki digawe karo Cast Iron. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ball Valve Din-pn16
 
1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing Ball Valve Din-pn16 yaiku bal sing ngambang. Mode koneksi flange. Ing tumindak tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindhahan lan kompres ing permukaan segel ing ujung stopkontak kanggo mesthekake panyegelan ujung stopkontak. Katup bal ngapung kanthi struktur sing gampang, kenceng sing apik, akeh digunakake ing katup bola tekanan rendah.

2. Fitur Valve Din-pn16 Produk Valve Ball
Desain lan Pabrik (PORT LENGKAP)
Ngadhepi Pasuryan: DIN3202 15~100 ¼ˆ¼ˆSeries F4ï¼ ‰ 125 ndhuwur(Series F5ï¼ ‰
Flange: DIN 2501
Tes Tekanan: API598
Flange Facings Kasedhiya ing Panjaluk

1 / 2â € 3 / 4â € ™ 1â € ™ 1-1 / 4â € 1-1 / 2â € ™ 2â € ™ 2- 1 / 2â € 3â € ™ 4â € ™ 5â € ™ 6â € ™ 8â € 10â € ™ â € ™ Lever Dioperasikake
4â € 5â € ™ 6â € ™ 8â € ™ â € 10â € ™ â Gir Dioperake
Aplikasi Tekanan: PN 16

3. Ball Valve Din-pn16 Detail Produk
Ball Valve Din-pn16 minangka jinis katup bal.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout batang: batang dipasang ing ngisor supaya ora mabur metu saka tekanan, lan bisa nggawe kontak logam karo awak katup sawise geni, kanggo njamin penyegelan batang katup.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lanlsp.

4. Kualifikasi Produk Ball Valve Din-pn16
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Ball Valve Din-pn16 Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Ball Valve Din-pn16, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing Tiongkok, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang- bisa dipertahankan, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.