Katup Bola Ngambang Wesi Ngambang Besi ANSI 150 #
  • Katup Bola Ngambang Wesi Ngambang Besi ANSI 150 # - 0 Katup Bola Ngambang Wesi Ngambang Besi ANSI 150 # - 0

Katup Bola Ngambang Wesi Ngambang Besi ANSI 150 #

Katup Bola Ngambang Bola Besi Flanged ANSI 150 # ketemu ANSI B16.10, ANSI B16.1 lan API 598,. Digawe karo Cast Iron. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Besi CorKatup Bola Flanged Floating Kelas 150 #

1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ingBesi CorKatup Bal Flanged Floating ANSI 150 # yaiku bal sing ngambang. Mode koneksi flange. Ing tumindak tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindhahan lan kompres ing permukaan segel ing ujung stopkontak kanggo mesthekake panyegelan ujung stopkontak. Katup bal ngapung kanthi struktur sing gampang, kenceng sing apik, akeh digunakake ing katup bola tekanan rendah.

2.Besi Cor Floating Flanged Ball Valve ANSI 150# Fitur Produk lan Aplikasi
Desain lan Pabrik (PORT LENGKAP)
Pasuryan: ANSI B16.10
Flange: ANSI B16.1 / B16.5
Tes Tekanan: API 598
Flange Facings kasedhiya ing Panjaluk
1 / 2â € 3 / 4â € ™ 1â € ™ 1-1 / 4â € 1-1 / 2â € ™ 2â € ™ 2- 1 / 2â € 2-1 / 2â € 3â € ™ 4â € ™ 5â € ™ 6â € ™ â Lever Operate
8â € 10â € ™ â Gear Dioperasikake

3. Besi CorKatup Bal Flanged Floating ANSI 150 # Rincian Produk
IngBesi CorKatup Bal Flanged Floating ANSI 150 # minangka katup bal jinis produk.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout batang: batang dipasang ing ngisor supaya ora mabur metu saka tekanan, lan bisa nggawe kontak logam karo awak katup sawise geni, kanggo njamin penyegelan batang katup.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lanlsp.

4. Besi CorKatup Bal Flanged Floating ANSI 150 # Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Besi CorKatup Bal Flanged Floating ANSI 150 # Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.

P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Bola Ngambang Wesi Ngambang Besi ANSI 150 #, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Classy, ​​Apik, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.