Cast Iron Floating Flanged Ball Valve JIS 10k
  • Cast Iron Floating Flanged Ball Valve JIS 10k - 0 Cast Iron Floating Flanged Ball Valve JIS 10k - 0

Cast Iron Floating Flanged Ball Valve JIS 10k

Katup Ball Floating Flanged Ball Valve JIS 10k ketemu JIS B2002, JIS B2212. Iki digawe karo Cast Iron. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Besi Ngambang Besi Flanged Ball JIS 10k
 
1.Pambuka Produk
The ball used in Katup Besi Ngambang Besi Flanged Ball JIS 10k is a floating ball. The connection mode is flange.Under the action of medium pressure, the ball can produce a certain displacement and compress on the sealing surface of the outlet end to ensure the sealing of the outlet end.Floating ball valve with simple structure, good tightness, widely used in low pressure ball valve.

2.Katup Besi Ngambang Besi Flanged Ball JIS 10k Product Feature And Application
Desain lan Pabrik (PORT LENGKAP)
Ngadhepi Pasuryan: JIS B2002 15~100 (Series 6ï¼ ‰ 125 ing ndhuwurïSeri 39 taun ‰
Flange: JIS B2212
Tes Tekanan: JIS B2003 utawa API598
1 / 2â € 3 / 4â € ™ 1â € ™ 1-1 / 4â € 1-1 / 2â € ™ 2â € ™ 2- 1 / 2â € 3â € ™ 4â € ™ 5â € ™ 6â € ™ 8â € ™ â € ™ Lever Dioperasikake 10â € 12â € ™ € ™ Gear Dioperasikake

3. Katup Besi Ngambang Besi Flanged Ball JIS 10k Product Details
The Katup Besi Ngambang Besi Flanged Ball JIS 10k is the product type of ball valve.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout batang: batang dipasang ing ngisor supaya ora mabur metu saka tekanan, lan bisa nggawe kontak logam karo awak katup sawise geni, kanggo njamin penyegelan batang katup.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lan liya-liyane.

4. Katup Besi Ngambang Besi Flanged Ball JIS 10k Product Qualification
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Katup Besi Ngambang Besi Flanged Ball JIS 10k Deliver,Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Bola Ngambang Besi Ngambang Besi JIS 10k, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama , Gampang dijaga, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.