Cast Iron Floating Flanged Ball Valve
  • Cast Iron Floating Flanged Ball Valve - 0 Cast Iron Floating Flanged Ball Valve - 0

Cast Iron Floating Flanged Ball Valve

Katup Bola Flanged Flanged Ball Cast iki ketemu ANSI B16.10, ANSI B16.1 lan API 598,. Iki digawe karo Cast Iron. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cast Iron Floating Flanged Ball Valve
 
1.Pambuka Produk 
Bal sing digunakake ing Cast Iron Floating Flanged Ball Valve yaiku bal sing ngambang. Mode koneksi flange. Ing tumindak tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindhahan lan kompres ing permukaan segel ing ujung stopkontak kanggo mesthekake panyegelan ujung stopkontak. Katup bal ngapung kanthi struktur sing gampang, kenceng sing apik, akeh digunakake ing katup bola tekanan rendah.

2. Fitur lan Aplikasi Produk Katup Bal Flanged Iron Iron Floating Flanged Ball
Desain lan Pabrik (PORT LENGKAP)
Ngadhepi rai: ANSI B16.10
Flange: ANSI B16.1
Tes Tekanan: API 598
Flange Facings kasedhiya ing Panjaluk

2â € 2-1 / 2â € 3â € ™ 4â € ™ 6â € ™ Tuas dioperasikake, 8â € 10â € ™ â Gear dioperasikake
Tekanan tekanan: 125 #


3. Rincian Produk Katup Ball Flanged Ball Iron Iron Floating Flanged
Katup Bal Flanged Float Cast Iron minangka jinis katup bal.
Nangani nganggo saklar sing bener: nggunakake tutup sirah sing ratabatang, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, saéngga kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout batang: batang dipasang ing ngisor supaya ora mabur metu saka tekanan, lan bisa nggawe kontak logam karo awak katup sawise geni, kanggo njamin penyegelan batang katup.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lanlsp.

4. Kualifikasi Produk Katup Bola Flanged Ball Cast Iron
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Cast Iron Flatinged Flanged Ball Valve Deliver, Pengiriman Lan Servis
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Ball Flanged Flawed Iron Casting, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang -dilampungi, Klasik, Apik, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.