Katup Bola Flanged Steel Cast
  • Katup Bola Flanged Steel Cast - 0 Katup Bola Flanged Steel Cast - 0

Katup Bola Flanged Steel Cast

Katup Ball Flanged Ball Cast iki dirancang miturut standar API 6D kanthi aman geni, kualitas tinggi ASME B16.34 B16.10 B16.5 lan BS5351. Iki digawe karo baja cor. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Bola Flanged Steel Cast
 
1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing Cast Steel Flanged Ball Valve bisa didandani werni utawa bal sing ngambang. Mode sambungan flange. Tekanan operasi bisa antara 150 # lan 600 #. Ing ngisor tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindhahan lan kompres ing permukaan segel ing ujung stopkontak kanggo mesthekake panyegelan stopkontak Katup werni ngambang kanthi struktur sing gampang, kenceng sing apik, digunakake ing katup bal tekanan tekanan rendah utawa dhuwur.

2. Fitur lan Aplikasi Produk Katup Bal Baja Flanged Baja
Awak lan Adaptor WCB
Desain batang bukti anti blowout
Katup Dirancang menyang API 6D
Katup ketemu ASME B16.34ã € B16.10ã € B16.5ã € NACE MR0175 lan BS5351
Desain aman geni

Kunci Piranti Standar kanggo Lever utawa Gear Valve

Lelandhesan anti-statis ing antarane bal.sistem lan awak
2 "ã € 2-1 / 2" ã € 3 "ã € 4" ã € 6 "ã € 8" Lever Dioperasikake 6 "ã € 8" Gear Dioperasikake
Tekanan tekanan: 150LB 2â € ™ 2-1 / 2â € ™ 3 "ã € 4" ã € 6 "ã € 8"
300LB 2â € ™ 3 "ã € 4" ã € 6 "ã € 8"
600LB 2â € ™ 3 "ã € 4"
Bantalan Pemasangan Kompatibel ISO 5211

3. Detail Produk Valve Ball Flanged Ball Valve
Katup Bola Flanged Steel Cast minangka jinis katup bal.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout batang: batang dipasang ing ngisor supaya ora mabur metu saka tekanan, lan bisa nggawe kontak logam karo awak katup sawise geni, kanggo njamin penyegelan batang katup.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lan medium korosif Umum ..

4. Kualifikasi Produk Valve Ball Flanged Ball Cast
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Cast Steel Flanged Ball Valve Deliver, Pengiriman Lan Nglayani
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Bola Flanged Steel Cast, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Gampang- bisa dipertahankan, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.