Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 #
  • Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # - 0 Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # - 0

Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 #

Katup Katup Priksa Baja Flanged 300 # dirancang miturut standar API 6D kanthi aman geni, kualitas dhuwur ASME B16.34 lan B16.5. Iki digawe karo baja cor. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # 
 
1.Pambuka Produk
Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # refers to the flow of the medium itself and automatically open and close the valve disc, used to prevent the medium flow back valve.Usually this valve is automatic work, in one direction of the flow of fluid pressure under the action of the disc open;When the fluid flows in the opposite direction, the fluid pressure and the self-coincidence of the valve disc act on the valve seat, thus cutting off the flow.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

TEKANAN NOMINAL

740psig

5.11Mpa

KEKUATAN SHELL (AIR)

1125psig

7.8Mpa

TEST SEAT (AIR)

815 psig

5.8Mpa

TEST SEAT (AIR)

80~100 psig

0,55½½0.69Mpa


3.Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # Product Feature And Application 
WCB Cast Body lan AISI 1025 Adapter
Api Aman

Kasedhiya kursi integral utawa bisa diganti
Katup Dirancang kanggo standar API 6D ASME B16.34
Valves Flanges ASME B16.5 standar
Standar disk 316SS
Bolt Adaptorkanthi tutul iku standar
NACE MR0175
2â € 3â € ™ 4â € ™ 6â € ™ 8â € ™ â € 10â € 12â € ™ â € ™

4. Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # Product Details
Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # refers to the flow of the medium itself and automatically open and close the valve disc, used to prevent the medium flow back valve.Usually this valve is automatic work, in one direction of the flow of fluid pressure under the action of the disc open;When the fluid flows in the opposite direction, the fluid pressure and the self-coincidence of the valve disc act on the valve seat, thus cutting off the flow. Applicable medium: water, gas, oil etc.

5. Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # Product Qualification
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



6. Cast Steel Flanged Check Valve Class 300 # Deliver,Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


7. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Katup Cek Baja Flanged 300 #, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama , Gampang dijaga, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.