Katup Baja Flanged Check Valve Class 600 #
  • Katup Baja Flanged Check Valve Class 600 # - 0 Katup Baja Flanged Check Valve Class 600 # - 0

Katup Baja Flanged Check Valve Class 600 #

Katup Katup Priksa Baja Flanged 600 # dirancang miturut standar API 6D kanthi aman geni, kualitas tinggi ASME B16.34 lan B16.5. Iki digawe karo baja cor. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Baja Flanged Check Valve Class 600 #
 
1.Pambuka Produk
Katup Valves Prang Flanged Steel 600 # nuduhake aliran medium kasebut lan mbukak lan nutup disk katup kanthi otomatis, digunakake kanggo nyegah katup mburi aliran medium. Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis, ing sawijining arah aliran tekanan cairan ing tumindak disk mbukak; Nalika cairan mili menyang arah sing beda, tekanan cairan lan kebetulan disk disk katup tumindak ing kursi katup, saengga bisa ngilangi aliran.
 
2. Parameter Produk (Spesifikasi)

TEKANAN NOMINAL

1480psig

10.21Mpa

KEKUATAN SHELL (AIR)

2225psig

15.6Mpa

TEST SEAT (AIR)

1630psig

11.5Mpa

TEST SEAT (AIR)

80 ~ 100 psig

0,55 ~ 0,69Mp


3.Cast Steel Flanged Check Valve Class 600 # Fitur lan Aplikasi Produk
WCB Cast Body lan AISI 1025 Adaptor
Api Aman

Kasedhiya kursi integral utawa bisa diganti
Katup Dirancang kanggo standar API 6D ASME B16.34
Valves Flanges ASME B16.5 standar
Standar disk 316SS
BoltAdaptorkanthi tutul iku standar
NACE MR0175
2â € 3â € ™ 4â € ™ 6â € ™ 8â € ™ â € 10â € 12â € ™ â € ™

4. Cast Steel Flanged Check Valve Class 600 # Detail Produk
Katup Valves Prang Flanged Steel 600 # nuduhake aliran medium kasebut lan mbukak lan nutup disk katup kanthi otomatis, digunakake kanggo nyegah katup mburi aliran medium. Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis, ing sawijining arah aliran tekanan cairan ing tumindak disk mbukak; Nalika cairan mili menyang arah sing beda, tekanan cairan lan kebetulan disk disk katup tumindak ing kursi katup, saengga bisa ngilangi aliran. Applicable medium: water, gas, oil etc.

5. Cast Steel Flanged Check Valve Class 600 # Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



6. Cast Steel Flanged Check Valve Class 600 # Ngirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


7. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Katup Cek Flanged Steel Cast 600 #, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama , Gampang dijaga, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.