Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 #
  • Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # - 0 Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # - 0

Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 #

Steel Valve Floating Flanged Ball Valve Class 150 # dirancang miturut standar API 6D kanthi aman geni, kualitas tinggi ASME B16.34 B16.10 B16.5 lan BS5351. Iki digawe karo baja cor. Kita duwe pabrik , materi bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 #
 
1.Pambuka Produk
The ball used in Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # is a floating ball. The connection mode is flange.Under the action of medium pressure, the ball can produce a certain displacement and compress on the sealing surface of the outlet end to ensure the sealing of the outlet end.Floating ball valve with simple structure, good tightness, widely used in low pressure ball valve.
 
2. Parameter Produk (Spesifikasi)

TEKANAN NOMINAL

285psig

1,96Mpa

KEKUATAN SHELL (AIR)

430psig

3.0Mpa

TEST SEAT (AIR)

315 psig

2.2Mpa

TEST SEAT (AIR)

80~100 psig

0,55½½0.69Mpa


3.Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # Product Feature And Application
Awak lan Adaptor WCB
Desain batang bukti anti blowout
Katup Dirancang menyang API 6D
Katup ketemu ASME B16.34ã € B16.10ã € B16.5ã € NACE MR0175 lan BS5351

Desain aman geni

   

Kunci Piranti Standar kanggo Lever utawa Gear Valve

   

Lelandhesan anti-statis ing antarane bal.sistem lan awak
1 "ã € 2" ã € 2-1 / 2 "ã € 3" ã € 4 "ã € 5" ã € 6 "ã € 8" ã € 10 "Tuas Dioperasikake 6" ã € 8 "ã € 10" Gear Dioperasikake
Bantalan Pemasangan Kompatibel ISO 5211


4. Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # Product Details

The Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # is the product type of ball valve.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout batang: batang dipasang ing ngisor supaya ora mabur metu saka tekanan, lan bisa nggawe kontak logam karo awak katup sawise geni, kanggo njamin penyegelan batang katup.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lsp.

5. Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # Product Qualification
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.å ›¾

6. Katup Bola Ngambang Baja Ngambang Kelas 150 # Deliver,Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.

7. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.

Panas Tags: Steel Valve Floating Flanged Ball Valve Class 150 #, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Classy, ​​Apik, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.