Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog
  • Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog - 0 Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog - 0

Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog

Katup Swing Swing Steel Cast 300-5000wog Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog. Iki digawe karo baja cor. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog
 
1.Pambuka Produk
Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog yaiku nyegah media ing aliran pipa bali. Bukak lan tutup bagean kanthi aliran medium lan meksa mbukak utawa nutup, kanggo nyegah katup mburi aliran medium sing diarani katup. Katup mriksa kalebu kelas katup okanggomatis, sing biasane digunakake kanggo aliran siji arah medium ing pipa, mung ngidini medium mili menyang siji arah, kanggo nyegah kacilakan. Katup jinis iki umume dipasang horisontal ing pipa kasebut.

2.Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog Fitur lan Aplikasi
Katup Swing Swing baja karbon
Ukuran Range 1 "nganti 3"
1â € -2â € Baja Karbon: (300kanggo5000 kisaran tekanan WOG)
2”-Long body(300kanggo3600 WOG pressure range
3”: (300kanggo3000 WOG pressure range
Opening Lengkap
Threaded ends kanggo ANSI B1.20.1(NPT)    
NACE MR0175

3.Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog Product Details
Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog is used kanggo prevent media flow back, through the selection of different materials can be applied kanggo water, gas, oil products. 

4.Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog Product Qualification
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5.Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog Deliver,Shipping And Serving
With staff team of good technology and high quality, positive corporate culture, we are dedicated kanggo provide our cuskanggomers with quality service, adhering kanggo the concept of QUAIITY, EFFICIENCY, INNOVATION.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A:We have been dedicated kanggo valve business for 57 years.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


Q:How many staffs do you have in your fackanggory?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


Q:Where is your fackanggory located?

 A:Our fackanggory is located economic development zone of Yongkang city, Zhejiang province,China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Cast Steel Swing Check Valve 300-5000wog, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, awet , Gampang dijaga, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.