Ngarep > Produk > Priksa Valve

Priksa Valve

Zhejiang Yongyuan Valve minangka produsen katup profesional ing China, didegake ing taun 1967. Kanthi sejarah meh 50 taun sejarah, Saiki kita dadi anggota dewan Asosiasi Katup China, lan salah sawijining perusahaan kompilasi Katup Bola Nasional Standar, ditunjuk minangka salah sawijining pemasok peralatan kimia Cina paling apik. Perusahaan kita wis entuk reputasi perusahaan sing luar biasa ing Provinsi Zhejiang, uga entuk umpan balik saka kepuasan pelanggan lan penghargaan kinerja bisnis sing apik banget. Katup Priksa, katup bola, katup kupu, globe katup lan gerbang digunakake akeh ing lapangan minyak ing luar negeri.

Check Valve nuduhake bagean mbukak lan nutup disk bunder lan kanthi bobot lan tekanan medium kanggo mblokir aliran media bali katup. Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis, ing sawijining arah aliran tekanan cairan ing sangisore tumindak disk mbukak; Nalika cairan mili ing arah sing ngelawan, tekanan cairan lan kebetulan disk katup tumindak ing kursi katup, saengga bisa ngilangi aliran kasebut. Katup mriksa bisa dipérang dadi sambungan benang, sambungan flange lan sambungan penjepit miturut mode sambungan. Produk digawe saka besi cor lan baja karbon. Kita duwe macem-macem produk sing bisa dipilih saka lingkungan aplikasi tartamtu.

Kita duwe Sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012. Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. pabrik duwe sistem kontrol kualitas dhuwur lan tim kontrol kualitas khusus, kabeh katup dipriksa ing API598 utawa API6D, saengga kita bisa nawakake katup kualitas apik kanggo pelanggan. Kita duwe peralatan lengkap wiwit produksi, inspeksi nganti tes, kaya rong baris casting pasir lan rong baris casting investasi, 208 set peralatan pemrosesan mekanik. Kapasitas produksi nganti 6800 Ton kanggo macem-macem katup tekanan tinggi, menengah lan rendah, kanthi luwih saka 50 model lan 600 jinis spesifikasi. Kita duwe mandheg kapasitas produksi saka riset, desain, pangembangan, forging, casting pasir, casting investasi, mesin, perakitan, pengujian, lapisan nganti pengepakan. Miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita nggawe katup bola, katup globe, katup gerbang, katup kupu-kupu, Katup, tutup saluran, katup bergaris fluor, katup kontrol uap pneumatik lan listrik, katup relief lan macem-macem jinis flange, kanthi macem-macem jinis bahan baku ( baja paduan, baja tahan panas. baja tahan karat, baja karbon, besi uluran lan wesi abu-abu), tekanan kerja yaiku 1.6-4.8Mpa lan suhu ngisor 480C °. Kanthi tim staf teknologi sing apik lan kualitas tinggi, budaya perusahaan positif, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INOVASI.
View as  
 
Kualitas tinggi Priksa Valve wis disertifikasi CE. Minangka pabrikan lan panyedhiya China Priksa Valve khusus saka Yongyuan Valve, kita duwe merek dhewe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa tuku kanthi rega sing murah, amarga kita nyedhiyakake conto lan kutipan gratis. Kita ora mung ndhukung layanan sing apik, nanging uga nyedhiyakake komoditas sing canggih, mewah, lan maju. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik pengecoran kanthi yakin. Yen aku butuh akeh, apa aku bisa Grosir? Ya bisa. Amarga produke wis kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.