Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog
  • Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog - 0 Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog - 0

Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog

Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo besi ulet. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog
 
1.Pambuka Produk
Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog minangka jinis bal, saluran aliran, struktur cairan kuwalik katup cek, utamane dening bonet, awak, bal, awak kerucut, lan liya-liyane. Bal kasebut gulung ing tutup bal kanthi cekak stroke kanggo mbukak lan nutup katup.

2. Valve Iron Ball Check Valve 1000-2000wog Fitur lan Aplikasi
Ductile lron Ball Valve Priksa
Rentang Ukuran 1 "nganti 2"
Lruct mulur: 1000 nganti 2000 Kisaran Tekanan WOG
Kursi Viton
Threaded end to ANSI B1.20.1 (NPT)
NACE MR0175

3. Katup Wesi Bal Duktile Detail Produk 1000-2000wog
Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog liwat pilihan macem-macem bahan bisa ditrapake ing banyu, gas, minyak, lsp. Bal kasebut digulung ing tutup bola kanggo stroke cekak kanggo mbukak lan nutup katup. Koefisien resistensi cilik lan efek panyerepan kejut iku apik.

4. Katup Wesi Bal Duktil Kualifikasi Produk 1000-2000wog
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog Deliver, Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Ductile Iron Ball Check Valve 1000-2000wog, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama , Gampang dijaga, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.