Ductile Iron Ball Valve
  • Ductile Iron Ball Valve - 0 Ductile Iron Ball Valve - 0

Ductile Iron Ball Valve

Ductile Iron Ball Valve dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo besi ulet. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ductile Iron Ball Valve
 
1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing Ductile Iron Ball Valve yaiku 420 SS. Mode sambungan kasebut utas. Katup iki bisa dikurangi port utawa port lengkap. Ing ngisor tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindhahan lan kompres ing permukaan segelujung stopkontak kanggo mesthekake panyegelan ujung stopkontak. Katup iki kanthi struktur sing ringkes, kenceng sing apik, digunakake ing katup bola tekanan rendah.

2. Fitur lan Aplikasi Valve Ball Ball Valve
1000/1500/2000 W.O.G. Port Dikurangi / Lengkap
Awak wesi mulur
Jotosan Batang Bukti
Kunci Piranti

Kursi RPTFE / DELRIN
Pengawasan lan Tes: API598
Utas Sesuai karo ASME B1.20.1 (NPT)
NACE MR-01-75
1â € 2â € ™ 2-1 / 2â € 3â € ™ 4â € ™ â € ™

3. Detail Produk Valve Ball Ball Valve
Ductile Iron Ball Valve minangka jinis produk katup bal.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout Batang: batang dipasang ing ngisor kanggo nyegah mabur metu saka tekanan.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, lsp.

4. Kualifikasi Produk Ball Valve Ductile
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Ductile Iron Ball Valve Deliver, Pengiriman Lan Nglayani
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Ductile Iron Ball Valve, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing Tiongkok, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, awet, gampang dijaga , Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.