Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog
  • Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog - 0 Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog - 0

Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog

Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo wesi saluran. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog
 
1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog yaiku 420SS. Mode koneksi Utas. Katup iki port lengkap. Bonnet awak katup dipasang supaya gampang dicopot. Ing tumindak tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindhahan lan kompres ing permukaan segel ing ujung stopkontak kanggo njamin panyegelan tutup mburi. Katup iki kanthi struktur sing gampang, kenceng sing apik, digunakake ing katup bola tekanan rendah.

2. Valve Ball Bolt Ball Wesi Plot Fitur Lengkap lan Aplikasi Produk 1000-2000wog
Batang kursi mburi mbuktekake bukti
Piranti ngunci

Pelumasan batang eksternal lan segel cuaca sing dicoba
Kasedhiya ing konfigurasi port lengkap lan suda
Bal kalebu bolongan penyetaraan tekanan kanggo nyegah tekanan sing kejebak ing rongga awak
Gagang ngunci standar kanggo ngatasi masalah keamanan lan keamanan kanthi fitur kunci dobel kanggo katup tank
NACE MR0175
lnspection lan Tes: API598
Potong Potong minangka 420SS
Awak 2000 psi kanthi bahan A395 60-40-18

2â € ™


3. Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog Detail Produk
Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog minangka jinis produk katup bal.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout Batang: batang dipasang ing ngisor kanggo nyegah mabur metu saka tekanan.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, lsp.

4. Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog Deliver, Pengiriman Lan Servis
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Ductile Iron Bolted Ball Valve Full Port 1000-2000wog, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut , Awet, gampang dijaga, Classy, ​​Apik, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.