Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog
  • Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog - 0 Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog - 0

Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog

Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo besi ulet. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog
 
1.Pambuka Produk
Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog yaiku kanggo nyegah media ing aliran pipa bali. Bukak lan tutup bagean kanthi aliran medium lan meksa mbukak utawa nutup, kanggo nyegah katup mburi aliran medium sing diarani katup. Katup mriksa kalebu ing kelas katup otomatis, sing biasane digunakake kanggo aliran siji arah medium ing pipa, mung ngidini medium kanggo mili menyang siji arah, kanggo nyegah kacilakan. Katup jinis iki umume dipasang kanthi horisontal ing pipa kasebut.

2. Valve Swing Swing Check Valve 300-2000wog Fitur lan Aplikasi
Ductile Iron Swing Check Valves
Rentang Ukuran 1 "nganti 4"
Besi mulur: kisaran tekanan 300to2000WOG
Opening Lengkap
Threaded end to ANSI B1.20.1 (NPT)
NACE MR0175

3. Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog Detail Produk
Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog digunakake kanggo nyegah aliran media bali, liwat pilihan macem-macem bahan bisa ditrapake ing banyu, gas, produk minyak.

4. Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog Deliver, Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Ductile Iron Swing Check Valve 300-2000wog, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama , Gampang dijaga, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.