Ngarep > Produk > Katup Bola > Katup Bal Flnaged

Katup Bal Flnaged

Zhejiang Yongyuan Valve minangka produsen katup profesional ing China, didegake ing taun 1967. Kanthi sejarah meh 50 taun sejarah, Saiki kita dadi anggota dewan Asosiasi Katup China, lan salah sawijining perusahaan kompilasi Katup Bola Nasional Standar, ditunjuk minangka salah sawijining pemasok peralatan kimia Cina paling apik. Perusahaan kita wis entuk reputasi perusahaan luar biasa ing Provinsi Zhejiang, uga entuk umpan balik saka kepuasan pelanggan lan penghargaan kinerja bisnis sing apik banget. Katup bola miturut sambungan bisa dipérang dadi Katup Bola Flnaged, katup bal Utas lan katup bal alur.

Katup bola ing pipa biasane digunakake kanggo ngethok, distribusi lan ngganti arah aliran medium, mung kudu muter 90 derajat, torsi rotasi cilik bisa ditutup kanthi ketat. Nalika mbukak utawa ditutup kanthi kebak, permukaan segel bal lan tutup katup diisolasi saka medium. Katup bal iki disambungake kanthi flange, kita duwe besi cor, baja karbon, bahan palsu, stainless steel sing bisa dipilih. Katup bal sing dipasang uga duwe desain aman lan piranti pengunci sing aman. duwe JIS, PN16 lan ANSI sawetara standar kasebut kanggo dipilih.

Katup Bola Flnaged kita digunakake kanthi akeh. Kita duwe Sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing 2012. Pasar dodolan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Pabrik kita duwe sistem kontrol kualitas dhuwur lan tim kontrol kualitas sing darmabakti, kabeh katup diperiksa ing API598 utawa API6D, saengga kita bisa nawakake katup kualitas apik kanggo para pelanggan. Kita duwe peralatan lengkap saka produksi , inspeksi kanggo pengujian, kayata rong baris casting pasir lan rong baris casting investasi, 208 set peralatan pangolahan mekanik. Kapasitas produksi nganti 6800 Ton kanggo macem-macem katup tekanan dhuwur, medium lan kurang, kanthi luwih saka 50 model lan 600 jinis spesifikasi. Kita duwe kapasitas produksi siji-mandeg saka riset, desain, pangembangan, forging, casting pasir, casting investasi, mesin, perakitan, pengujian, lapisan nganti pengepakan. miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita nggawe katup bola, katup globe, katup gerbang, katup kupu-kupu, mriksa katup, traps pembuangan, katup berlapis fluor, katup kontrol uap lan pneumatik, katup relief lan macem-macem jinis flange, kanthi macem-macem jinis bahan baku (baja campuran, baja tahan panas. baja tahan karat, baja karbon, besi uluran lan wesi abu-abu), tekanan kerja yaiku 1.6-4.8Mpa lan suhu ngisor 480C °. Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya perusahaan sing positif, bermutu, kita didedikake kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INOVASI.
View as  
 
Kualitas tinggi Katup Bal Flnaged wis disertifikasi CE. Minangka pabrikan lan panyedhiya China Katup Bal Flnaged khusus saka Yongyuan Valve, kita duwe merek dhewe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa tuku kanthi rega sing murah, amarga kita nyedhiyakake conto lan kutipan gratis. Kita ora mung ndhukung layanan sing apik, nanging uga nyedhiyakake komoditas sing canggih, mewah, lan maju. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik pengecoran kanthi yakin. Yen aku butuh akeh, apa aku bisa Grosir? Ya bisa. Amarga produke wis kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.