Ngarep > Produk > Priksa Valve > Katup Priksa Flnaged

Katup Priksa Flnaged

Zhejiang Yongyuan Valve minangka produsen katup profesional ing China, didegake ing taun 1967. Kanthi sejarah meh 50 taun sejarah, Saiki kita dadi anggota dewan Asosiasi Katup China, lan salah sawijining perusahaan kompilasi Katup Bola Nasional Standar, ditunjuk minangka salah sawijining pemasok peralatan kimia Cina paling apik. Perusahaan kita wis entuk reputasi perusahaan sing luar biasa ing Provinsi Zhejiang, uga entuk umpan balik saka kepuasan pelanggan lan penghargaan kinerja bisnis sing apik. Katup cek bisa dipérang dadi Katup Priksa Flnaged, katup mriksa utas lan katup cek alur saka telung jinis iki.

Katup mriksa nuduhake disk bunder minangka bagean bukaan lan nutup, lan kanthi bobot lan tekanan medium kanggo mblokir aliran balik medium katup. Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis, ing sawijining arah aliran tekanan cairan ing sangisore tumindak. disk mbukak; Nalika cairan mili ing arah sing ngelawan, tekanan cairan lan disk sing mbayar kanthi otomatis tumindak ing kursi katup, saengga bisa ngilangi aliran. Katup cek kita katup priksa flanged, bahane yaiku baja karbon, LCC, gunakake tekanan 150 # -600 #, ukuran 2-12 "kanggo pilihan, kanthi desain aman geni.

Katup Priksa Flnaged digunakake akeh. Kita duwe Sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012. Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. pabrik duwe sistem kontrol kualitas dhuwur lan tim kontrol kualitas khusus, kabeh katup dipriksa ing API598 utawa API6D, saengga kita bisa nawakake katup kualitas apik kanggo pelanggan. Kita duwe peralatan lengkap wiwit produksi, inspeksi nganti tes, kaya rong baris casting pasir lan rong baris casting investasi, 208 set peralatan pemrosesan mekanik. Kapasitas produksi nganti 6800 Ton kanggo macem-macem katup tekanan dhuwur, medium lan kurang, kanthi luwih saka 50 model lan 600 jinis spesifikasi. Miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita nggawe katup bola, katup globe, katup gerbang, katup kupu-kupu, mriksa katup, traps saluran, katup garis fluor, uap pneumatik lan listrik katup kontrol, katup relief lan macem-macem jinis flange, kanthi macem-macem jinis bahan baku (baja campuran, baja tahan panas. baja tahan karat, baja karbon, besi uluran lan wesi abu-abu), tekanan kerja yaiku 1.6-4.8Mpa lan suhu ing ngisor iki 480C ° .Karo tim staf teknologi sing apik lan kualitas tinggi, budaya perusahaan positif, kita didedikake kanggo nyedhiyakake layanan kualitas kanggo para pelanggan, kanthi konsep QUAIITY, EFISIENSI, INOVASI.
View as  
 
Kualitas tinggi Katup Priksa Flnaged wis disertifikasi CE. Minangka pabrikan lan panyedhiya China Katup Priksa Flnaged khusus saka Yongyuan Valve, kita duwe merek dhewe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa tuku kanthi rega sing murah, amarga kita nyedhiyakake conto lan kutipan gratis. Kita ora mung ndhukung layanan sing apik, nanging uga nyedhiyakake komoditas sing canggih, mewah, lan maju. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik pengecoran kanthi yakin. Yen aku butuh akeh, apa aku bisa Grosir? Ya bisa. Amarga produke wis kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.