Katup Gerbang Forged Kelas 800 #
  • Katup Gerbang Forged Kelas 800 # - 0 Katup Gerbang Forged Kelas 800 # - 0

Katup Gerbang Forged Kelas 800 #

Kelas Katup Gerbang Forged 800 # meet API 602. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Gerbang Forged Kelas 800 #
 
1.Pambuka Produk
Gerbang Katup Gerbang Kelas 800 # yaiku bagean sing mbukak lan nutup piring gerbang, arah gerakan piring gerbang tegak lurus karo arah cairan, katup gerbang mung bisa mbukak lan ditutup kanthi lengkap, ora bisa diatur lan katup.

2. Kelas Katup Gerbang Forged 800 # Fitur lan Aplikasi Produk
Pelabuhan Konvensional
Desain lan Pabrik: API 602
Pungkasan benang ANSI B1.20.1(NPTï¼ ‰
Ukuran soket: ASME B16.11
Rating suhu tekanan: ASME B 16.34
Lnspection lan Tes: API598
NACE MR-01-75

Ukuran: 1/4â € ™ 3 / 8â € ™ â € 1 / 2â € ™ 3 / 4â € 1â € ™ 1-1 / 4â € ™ â € ™ 1-1 / 2â € ™ 2â € ™ 2-1 / 2â € ™


3. Kelas Katup Gerbang palsu 800 # Rincian Produk
Gerbang Katup Gerbang Kelas 800 # yaiku bagean sing mbukak lan nutup piring gerbang, arah gerakan piring gerbang tegak lurus karo arah cairan, katup gerbang mung bisa mbukak lan ditutup kanthi lengkap, ora bisa diatur lan katup.

4. Kelas Katup Gerbang Forged 800 # Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Gerbang Katup Gerbang Kelas 800 # Ngirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Klub Katup Gerbang Kelas 800 #, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing Tiongkok, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang -dilampungi, Klasik, Apik, Pengecoran

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk