Katup Globe palsu
  • Katup Globe palsu - 0 Katup Globe palsu - 0

Katup Globe palsu

Katup Globe Palsu memenuhi API 602. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Globe palsu
 
1.Pambuka Produk
Katup Globe Palsu cocog kanggo nglereni utawa ngatur lan throttling. Amarga gesekan cilik ing antarane permukaan panyegel nalika mbukak lan nutup proses, permukaan segel luwih awet, dhuwur bukaane ora akeh, pabrike gampang, pangopènan trep, ora mung cocog kanggo tekanan sedheng lan medium, nanging uga cocog kanggo tekanan dhuwur. Cocog kanggo banyu, minyak lan gas.

2. Fitur lan Aplikasi Produk Katup Globe palsu
Pelabuhan Konvensional
Desain lan Pabrik: API 602
Pungkasan benang ANSI B1.20.1(NPTï¼ ‰
Ukuran soket: ASME B16.11
Rating suhu tekanan: ASME B 16.34
Lnspection lan Tes: API598
NACE MR-01-75

Ukuran: 1/4â € ™ 3 / 8â € ™ â € 1 / 2â € ™ 3 / 4â € 1â € ™ 1-1 / 4â € ™ â € ™ 1-1 / 2â € ™ 2â € ™ 2-1 / 2â € ™


3. Detail Produk Katup Globe Katup
Katup Globe Palsu cocog kanggo nglereni utawa ngatur lan throttling. Amarga gesekan cilik ing antarane permukaan panyegel nalika mbukak lan nutup proses, permukaan segel luwih awet, dhuwur bukaane ora akeh, pabrike gampang, pangopènan trep, ora mung cocog kanggo tekanan sedheng lan medium, nanging uga cocog kanggo tekanan dhuwur. Cocog kanggo banyu, minyak lan gas.

4. Kualifikasi Produk Katup Globe palsu
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Katup Globe Forged Ngirim, Kirim Lan Nglayani
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Globe palsu Berkelas, Apik, Pengecoran

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.