Forged Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 #
  • Forged Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 # - 0 Forged Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 # - 0

Forged Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 #

Katup Bola 3pc Trunnion Baja Forged Steel 600 # dirancang miturut standar API 6D kanthi aman geni, kualitas tinggi ASME B16.34 B16.10 B16.5 lan BS5351. Iki digawe kanthi palsu. Kita duwe pabrik, materi bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Forged Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 #

1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing Forged Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 # yaiku bal trunnion. Mode sambungan flange. Nalika digunakake, tekanan cairan ing bal sadurunge katup kabeh ditransfer menyang bantalan, ora bakal nggawe bal menyang gerakan kursi katup, mula kursi katup ora bakal kakehan tekanan, mula tetep torsi katup bola cilik, deformasi kursi katup cilik, kinerja panyegelan stabil, umur layanan dawa, cocog kanggo tekanan dhuwur, kesempatan diameter gedhe.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

TEKANAN NOMINAL

1480psig

10.2Mpa

KEKUATAN SHELL (AIR)

2225psig

15.3Mpa

TEST SEAT (AIR)

1630 psig

11.5Mpa

TEST SEAT (AIR)

80.8psig

0,55Mpa


3. Forged Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 # Fitur Produk lan Aplikasi
Awak lan Adaptor Baja A105 palsu
Desain batang bukti anti blowout
O-ring Steam Seal Design dacked by Fire safe Seal
Katup ketemu ASME B16.34 B16.10 B16.5.lan BS5351
Diuji geni dadi API 6FA lan 607

Kunci Piranti standar kanggo Lever utawa Gear Valves

2â â € ™ 3â € ™ 4â € ™ 6â € ™ â € ™ Gear Dioperasikake
Tekanan tekanan: 600 #

NACE MR0175

Bantalan Pemasangan Kompatibel ISO 5211
Blok dobel lan getihen

4. Katup Baja 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 # Detail Produk
Nalika digunakake, tekanan cairan ing bal sadurunge katup kabeh ditransfer menyang bantalan, ora bakal nggawe bal menyang gerakan kursi katup, mula kursi katup ora bakal kakehan meksa, mula torsi katup bola sing tetep cilik, deformasi kursi katup cilik, kinerja panyegelan stabil, umur layanan dawa, cocog kanggo tekanan dhuwur, acara diameter gedhe.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lan medium korosif Umum.

5. Katup Bola 3pc Baja Katup Kelas 600 # Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



6. Katup Baja 3 pc Trunnion Ball Valve Class 600 # Ngirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


7. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Forge Steel 3pc Trunnion Ball Valve Class 600 #, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Classy, ​​Apik, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.