Forge Swing Check Valve Kelas 800 #
  • Forge Swing Check Valve Kelas 800 # - 0 Forge Swing Check Valve Kelas 800 # - 0

Forge Swing Check Valve Kelas 800 #

Katup Priksa Swing Forged Kelas 800 # ketemu API602. Iki digawe karo palsu. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Forge Swing Check Valve Kelas 800 #
 
1.Pambuka Produk
Forge Swing Check Valve Kelas 800 # yaiku kanggo nyegah media ing aliran pipa bali. Bukak lan tutup bagean kanthi aliran medium lan meksa mbukak utawa nutup, kanggo nyegah katup bali aliran medium sing diarani katup. Priksa katup kalebu otomatis kelas katup, umume digunakake kanggo aliran siji arah medium ing pipa, mung ngidini medium mili menyang siji arah, kanggo nyegah kacilakan. Jinis katup iki umume dipasang kanthi horisontal ing pipa kasebut.

2. Kelas Swing Check Swing Class 800 # Fitur lan Aplikasi Produk
Pelabuhan Konvensional
Desain lan Pabrik: API602
Threaded end to ANSI B1.20.1 (NPT)
Ukuran soket: ASME B16 .11
Rating suhu tekanan: ASME B16.34
lnspection lan Tes: API598
NACE MR-01-75

1 / 2â € 3 / 4â € ™ 1â € ™ 1-1 / 4â € 1-1 / 2â € ™ 2â € ™ â € ™


3. Katup Swing Check Class 800 # Detail Produk
Forge Swing Check Valve Kelas 800 # digunakake kanggo nyegah aliran media bali, liwat pilihan macem-macem bahan bisa ditrapake ing banyu, gas, minyak, lsp.

4. Katup Swing Check Valve Kelas 800 # Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Katup Swing Priksa Swing Kelas 800 # Ngirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Forge Swing Check Valve Class 800 #, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Bisa dijaga gampang, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.