Ngarep > Produk > Katup Bola > Katup Bal Alur

Katup Bal Alur

hejiang Yongyuan Valve minangka produsen katup profesional ing China, didegake ing taun 1967. Kanthi sejarah meh 50 taun sejarah, Saiki kita dadi anggota dewan Asosiasi Katup China, lan salah sawijining perusahaan kompilasi Katup Bola Nasional Standar, ditunjuk minangka salah sawijining pemasok peralatan kimia Cina paling apik. Perusahaan kita wis entuk reputasi perusahaan luar biasa ing Provinsi Zhejiang, uga entuk umpan balik saka kepuasan pelanggan lan penghargaan kinerja bisnis sing apik banget. Katup bola miturut sambungan bisa dipérang dadi katup bola sing dipasang, katup bal Utas lan katup bal alur.

Katup bola ing pipa biasane digunakake kanggo ngethok, distribusi lan ngganti arah aliran medium, mung kudu muter 90 derajat, torsi rotasi cilik bisa ditutup kanthi ketat. Nalika mbukak utawa ditutup kanthi kebak, permukaan segel kursi bal lan katup diisolasi saka medium. Nalika medium nembus, ora bakal nyebabake korosi permukaan tutup saka katup. Katup kasebut disambungake kanthi sambungan penjepit. Katup bal sing dipasang alur digawe saka wesi lan kasedhiya ing ukuran 2-6 "kanggo aplikasi banyu, gas lan minyak.

Katup bal sing dipasang yaiku digunakake. Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012. Pasar dodolan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Pabrik kita duwe sistem kontrol kualitas dhuwur lan tim kontrol kualitas sing darmabakti, kabeh katup diperiksa ing API598 utawa API6D, saengga kita bisa nawakake katup kualitas apik kanggo para pelanggan. Kita duwe peralatan lengkap saka produksi , inspeksi kanggo pengujian, kayata rong baris casting pasir lan rong baris casting investasi, 208 set peralatan pangolahan mekanik. Miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita nggawe katup bola, katup globe, katup gerbang , katup kupu-kupu, mriksa katup, jebakan saluran, katup bergaris fluor, katup pneumatik lan listrik uap, katup relief lan macem-macem jinis flange, kanthi macem-macem jinis bahan baku (baja paduan, panas -resistansi baja. baja tahan karat, baja karbon, besi ulet lan wesi abu-abu), tekanan kerja yaiku 1.6-4.8Mpa lan suhu ngisor 480C °. Kanthi tim staf teknologi sing apik lan kualitas tinggi, budaya perusahaan positif, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake para pelanggan kanthi layanan berkualitas, ngetrapake konsep KUALITAS, EFISIENSI, INOVASI.
View as  
 
<1>
Kualitas tinggi Katup Bal Alur wis disertifikasi CE. Minangka pabrikan lan panyedhiya China Katup Bal Alur khusus saka Yongyuan Valve, kita duwe merek dhewe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa tuku kanthi rega sing murah, amarga kita nyedhiyakake conto lan kutipan gratis. Kita ora mung ndhukung layanan sing apik, nanging uga nyedhiyakake komoditas sing canggih, mewah, lan maju. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik pengecoran kanthi yakin. Yen aku butuh akeh, apa aku bisa Grosir? Ya bisa. Amarga produke wis kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.