Katup Kupu Alur
  • Katup Kupu Alur - 0 Katup Kupu Alur - 0

Katup Kupu Alur

Katup Kupu Groove dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo baja cor. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Kupu Alur
 
1.Pambuka Produk
Katup Kupu-Kupu Alur uga diarani katup tutup, minangka struktur katup pengatur sing sederhana, nanging uga bisa digunakake kanggo kontrol switch medium pipa tekanan rendah. Bukaan lan tutup tutup tutup kupu yaiku piring kupu sing bentuk disk, ing awak katup ngubengi puteran poros dhewe, supaya bisa nggayuh tujuan mbukak lan nutup utawa nyetel.

2. Fitur lan Aplikasi Valve Butterfly Valve
Katup kupu-kupu dirancang kanggo mateni gelembung nganti 200 psi
Awak: Baja karbon
Omah: Wesi mulur salaras karo ASTM A395 kelas 60-40-18, dicet ireng.
Kursi / Liner: Kelas Nitrile "T". Suhu kisaran € 20 ° F nganti + 180 ° F / â € 29 ° C nganti + 82 ° C.
Dianjurake kanggo produk minyak bumi, udara kanthi uap minyak, minyak nabati lan mineral ing kisaran suhu sing wis ditemtokake.
Ora dianjurake kanggo layanan banyu panas luwih saka + 150 ° F / + 66 ° C utawa udhara garing sing panas luwih saka + 140 ° F / + 60 ° C.
Gagang ndhuwur / ngisor: waja tahan karat
Cakram: Aluminium tembaga / stainless steel 316
Track Bolt / Nuts: Baja, Listrik

Ukuran: 2â € ™ 3â € ™ 4â € ™ 6â € ™ â € ™


3. Detail Produk Katup Kupu-Kupu Alur
Groove Butterfly Valve minangka jinis katup sing mbukak, nutup utawa nyetel tarif aliran medium kanthi mbukak jinis disk lan bagean sing nutup rotasi 90 ° utawa luwih. Katup kupu ora mung duwe kaluwihan saka struktur sederhana, volume sithik, bobot entheng, konsumsi bahan sithik, ukuran instalasi cilik, torsi nyopir cilik, operasi sing gampang lan cepet, nanging uga duwe fungsi regulasi aliran sing apik lan karakteristik penyegelan sing cedhak.

4. Kualifikasi Produk Kupu Kupu Groove
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Katup Kupu-Kupu Alur, Pangiriman lan Servis
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Kupu-Kupu Alur, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing Tiongkok, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, gampang dijaga, Berkelas, Apik, Pengecoran

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk