Katup Bola Wesi Saluran Alur
  • Katup Bola Wesi Saluran Alur - 0 Katup Bola Wesi Saluran Alur - 0

Katup Bola Wesi Saluran Alur

Katup Bola Besi Groove Groove dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo wesi saluran. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Bola Wesi Alur
 
1.Pambuka Produk
The ball used in Katup Bola Wesi Alur is 316 SS or 420 SS. The connection mode is clamp.This valve can be reduced port or full port.Under the action of medium pressure, the ball can produce a certain displacement and compress on the sealing surface of the outlet end to ensure the sealing of the outlet end.This valve with simple structure, good tightness, widely used in low pressure ball valve.

2.Katup Bola Wesi Alur Product Feature And Application
Wesi Duktil Kelas Tinggi Kanthi Korosi sing Apik
Resistensi lan Kekuwatan ngasilake sing luwih gedhe
Kursi multi -Seal
Nyuda /KebakPelabuhan
Katup Nace Kalebu Bola lan Batang 316/420 Baja Kaja
Ngunci Piranti Standar

Dimensi Alur Sesuai karo ANSI / AWWA C606
lnspection lan Tes: API598
2â â € ™ 3â € ™ 4â € ™ 6â € ™ â € ™

3. Katup Bola Wesi Alur Product Details
The Katup Bola Wesi Alur is the product type of ball valve.
Gagang nganggo saklar sing bener: nggunakake batang tutup katup sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dilebokake, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout Batang: batang dipasang ing ngisor kanggo nyegah mabur metu saka tekanan.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, lsp.

4. Katup Bola Wesi Alur Product Qualification
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Katup Bola Wesi Alur Deliver,Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Bola Wesi Salur Alur, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Gampang- bisa dipertahankan, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.