Groove Ductile Iron Check Valve 300wog
  • Groove Ductile Iron Check Valve 300wog - 0 Groove Ductile Iron Check Valve 300wog - 0

Groove Ductile Iron Check Valve 300wog

The Groove Ductile Iron Check Valve 300wog dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo wesi ulet. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Groove Ductile Iron Check Valve 300wog
 
1.Pambuka Produk
Groove Ductile Iron Check Valve 300wog yaiku kanggo nyegah media ing aliran pipa bali. Mode koneksi yaiku clamp. Bukak lan tutup bagean kanthi aliran medium lan meksa mbukak utawa nutup, supaya bisa nyegah katup bali aliran medium sing diarani katup. Priksa katup kalebu ing kelas katup otomatis, umume digunakake kanggo aliran siji arah medium ing pipa, mung ngidini medium kanggo mili menyang siji arah, kanggo nyegah kacilakan. Katup jinis iki umume dipasang kanthi horisontal ing pipa kasebut.

2. Valve Ductile Iron Check Valve 300wog Fitur lan Aplikasi
PORT PUNING
300 W.O.G
PANUTUP KONVEKSI CEPAT
SS316 + segel VITON
DIMENSI GROUVED CONFORM TO ANSI / AWWA C606
Tes API598

Ukuran: 2â € ™ 3â € ™ 4â € ™ â € ™


3. Katup Groove Ductile Check Valve 300wog Detail Produk
Groove Ductile Iron Check Valve 300wog digunakake kanggo nyegah aliran media bali, liwat pilihan macem-macem bahan bisa ditrapake ing banyu, gas, produk minyak.

4. Katup Groove Ductile Check Valve Kualifikasi Produk 300wog
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Valve Ductile Iron Check Valve 300wog Deliver, Pengiriman Lan Servis
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Valve Ductile Iron Groove 300wog, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang -dilampungi, Klasik, Apik, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.