Katup Priksa Wesi Saluran Alur
  • Katup Priksa Wesi Saluran Alur - 0 Katup Priksa Wesi Saluran Alur - 0

Katup Priksa Wesi Saluran Alur

Katup Priksa Duktil Groove dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo wesi saluran. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Priksa Wesi Saluran Alur
 
1.Pambuka Produk
Groove Ductile Iron Check Valve yaiku kanggo nyegah media ing aliran pipa bali. Mode koneksi yaiku clamp. Bukak lan tutup bagean kanthi aliran medium lan pasukan kanggo mbukak utawa nutup, supaya bisa nyegah katup mburi aliran medium sing diarani katup. Priksa katup kalebu kelas katup otomatis, sing biasane digunakake kanggo aliran siji arah medium ing pipa, mung ngidini medium mili menyang siji arah, kanggo nyegah kacilakan. Katup jinis iki umume dipasang kanthi horisontal ing pipa kasebut.

2. Fitur lan Aplikasi Valve Ductile Iron Valve
PORT PUNING
300 W.O.G
PANUTUP KONVEKSI CEPAT
SS316 + segel VITON
DIMENSI GROUVED CONFORM TO ANSI / AWWA C606
Tes API598

Ukuran: 2â € ™ 3â € ™ 4â € ™ 6â € ™ â € ™


3. Detil Produk Valve Ductile Groove Detil
Groove Ductile Iron Check Valve digunakake kanggo nyegah aliran media bali, liwat pilihan macem-macem bahan bisa ditrapake ing banyu, gas, produk minyak.

4. Kualifikasi Produk Valve Ductile Groove
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Valve Ductile Groove Check Valve Deliver, Pengiriman Lan Servis
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Priksa Wesi Saluran Alur, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Gampang- bisa dipertahankan, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.