Angkat Mriksa Katup
  • Angkat Mriksa Katup - 0 Angkat Mriksa Katup - 0

Angkat Mriksa Katup

Lift Check Valve ketemu API602. Iki digawe kanthi palsu. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Angkat Mriksa Katup
 
1.Pambuka Produk
Lift Check Valve nuduhake aliran medium kasebut lan mbukak lan nutup disk katup kanthi otomatis, digunakake kanggo nyegah katup mburi aliran medium. Disk tutup katup jenis dipasang ing permukaan penyegelan kursi awak katup. Saliyane disk katup bisa diangkat munggah lan mudhun kanthi bebas, katup liyane minangka katup globe, tekanan cairan nggawe disk katup saka permukaan penyegelan kursi katup, aliran punggung medium nyebabake disk katup bali menyang kursi katup, lan nglereni aliran .

2. Angkat Priksa Fitur Produk Aplikasi lan Aplikasi

Pelabuhan Konvensional

Spring Dimuat Opsional 

Desain lan Pabrik: API602
Threaded end to ANSI B1.20.1 (NPT)
Ukuran soket: ASME B16 .11
Rating suhu tekanan: ASME B16.34
lnspection lan Tes: API598
NACE MR-01-75

1 / 2â € 3 / 4â € ™ 1â € ™ 1-1 / 4â € 1-1 / 2â € ™ 2â € ™ â € ™


3. Angkat Priksa Katup Detail Produk
Lift Check Valve nuduhake aliran medium kasebut lan mbukak lan nutup disk katup kanthi otomatis, digunakake kanggo nyegah katup mburi aliran medium. Disk tutup katup jenis dipasang ing permukaan penyegelan kursi awak katup. Saliyane disk katup bisa diangkat munggah lan mudhun kanthi bebas, katup liyane minangka katup globe, tekanan cairan nggawe disk katup saka permukaan penyegelan kursi katup, aliran punggung medium nyebabake disk katup bali menyang kursi katup, lan nglereni aliran .

4. Kualifikasi Produk Katup Priksa Angkat
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Angkat Priksa Valve Ngirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Angkat Mriksa Katup, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing Tiongkok, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, gampang dijaga, Berkelas, Apik, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.