Karakteristik Katup Bal

2021-08-09

Bukaan lan tutup tutup katup bal didhukung dening batang katup lan muter ngubengi poros katup bal. Bisa digunakake kanggo nyetel lan kontrol cairan. Antarane, segel V bentuk segel keraskatup bal has a strong shear force between the V-shaped core and the metal seat of the hard alloy surfacing. It is especially suitable for fibers, small solid particles, etc. Medium. The multi-way katup bal can not only flexibly control the confluence, divergence, and switching of the flow direction of the medium on the pipeline, but also close any channel and connect the other two channels. This type of valve should generally be installed horizontally in the pipeline. According to the driving mode, the katup bal is divided into: pneumatic katup bal, electric katup bal, manual katup bal.

Karakteristik ingkatup bal:

1. Wear resistance: Since the valve core of the hard-sealed katup bal is spray welded with alloy steel, and the sealing ring is welded with alloy steel, the hard-sealed katup bal will not produce too much wear when it is switched on and off.

2. Good sealing performance: Because the sealing of the hard-seal katup bal is manually ground, it cannot be used until the valve core and the sealing ring are completely matched. So the sealing performance is reliable.

3. Lampu sekedhik: Wiwit sisih ngisor ring segel saka hard-nutupkatup balnganggo spring kanggo nggawe cincin panyegelan lan inti tutup kenceng, saklar entheng banget nalika tenaga eksternal ngluwihi kekuwatan pra-pengencangan musim semi.

4. Umur layanan sing dawa: Wis digunakake ing macem-macem industri kayata minyak bumi, industri kimia, pembangkit listrik, pembuatan kertas, energi atom, penerbangan, roket, lsp.

Katup baloperasi lan panggunaan:

1. Priksa manawa pipa lan katup wis disiram sadurunge operasi.

2. Operasi katup drive batang katup kanggo ngrampungake rotasi miturut ukuran sinyal input saka aktuator. Nalika muter 1/4 puteran menyang arah maju, katup ditutup. Nalika rotasi mbalikke 1/4 puteran, katup mbukak.

3. Nalika arah sing nuduhake panah aktuator sejajar karo pipa, katup kasebut ana ing negara sing mbukak; nalika panah sing nuduhake jejeg karo pipa, katup kasebut ing kahanan sing ditutup.

Ball Valve