Pambuka Katup Globe

2021-08-09

Pambuka sakakatup globe

The opening and closing part of the katup globe is a plug-type disc, and the seal is a plane or sea cone. The disc moves linearly along the center line of the valve seat.

Kaluwihan sakakatup globe

1. Katup tutup duwe struktur sing apik, panyegelan sing bisa dipercaya, kinerja sing apik lan penampilan sing apik. Kekuwatan batang katup luwih apik, swara lan geter jelas saya suda, lan umur layanan lan macem-macem kinerja katup luwih apik.

2. Katup mandeg bisa dipasang ing sembarang posisi pipa, lan medium kasebut mili saka ngisor menyang ndhuwur. Lan medium mlebu saka ndhuwur, sing bisa ngatasi masalah torsi bukaan lan nutup sing gedhe, panyegelan ora bisa kenceng, pengepetan Kamar bocor lan nambah kinerja katup (resistensi palu banyu).

3. Iki digunakake ing pipa kanthi macem-macem media korosif, kanthi kinerja anti-korosi sing apik lan kekuatan sing cukup

4. Flanged katup globe is suitable for high temperature resistant steam and oil pipes, and has high temperature resistant characteristics.

Prinsip struktur ingkatup globe:

The main opening and closing components of a katup globe are the valve clack and the valve seat. The valve clack moves along the center line of the valve seat to change the distance between the valve clack and the valve seat, thereby changing the cross-sectional area of the flow passage, thereby achieving flow control and interception.

The katup globe is a forced sealing valve, so when the valve is closed, pressure must be applied to the disc so that the sealing surface will not leak. When the medium enters the valve from under the disc, the required operating force to overcome the resistance is the thrust generated by the friction between the valve stem and the packing and the pressure of the medium. The force to close the valve is greater than the force to open the valve, so the valve stem The diameter of the valve must be large, otherwise the valve stem will bend failure.

Alesan kenapakatup globesing paling populer yaiku nalika mbukak lan nutup, gesekan ing antarane permukaan panyegelan cilik, awet banget, dhuwur bukaane ora akeh, pabrike gampang, lan pangopènan gampang. Ora mung cocog kanggo tekanan medium lan kurang, nanging uga tekanan dhuwur. Katup tutup mung ngidini medium mili menyang sak arah lan arah nalika dipasang. Dawane struktural luwih dawa tinimbang katup gerbang, nalika resistensi cairan gedhe, bisa mlaku suwe, lan keandalan panyegelan ora kuwat.

Globe Valve