Kaluwihan Ball Valve

2021-08-09

Kaluwihan sakaklep bal

1. resistensi aliran minimal

2. Amarga ora bakal macet sajrone nyambut gawe, bisa digunakake kanthi andal kanggo cairan titik korosif lan kurang.

3. Bisa nutup kabeh nalika tekanan lan kisaran suhu akeh.

4. Bisa nyadari mbukak lan nutup kanthi cepet kanggo njamin aplikasi ing sistem otomasi bench test. Nalika mbukak lan nutup katup kanthi cepet, ora ana kejutan ing operasi.

5. Penutupan bola bisa kanthi otomatis nemokake posisi wates.

6. Sealing sisi loro saka medium kerja bisa dipercaya.

7. Ing negara sing mbukak lan nutup kanthi tliti, lumahing panyegelan werni lan kursi katup diisolasi saka medium, saengga medium sing liwat katup kanthi kacepetan dhuwur ora bakal nyebabake permukaan segel dadi korosi. Struktur kompak lan bobot entheng bisa dianggep minangka struktur katup sing paling wajar ing sistem medium cryogenik.

8. Awak katup simetris, utamane struktur awak katup sing dipasang, sing bisa nahan stres pipa.

9. Bagean nutup bisa tahan beda tekanan nalika nutup.

10. Gandheng kebakkatup bal, sing bisa langsung dikubur ing lemah, supaya bagean internal tutup ora bakal karat.

klep bal