Kiriman Kontainer

2021-08-13

Tanggal 13 Agustus 2021, pabrik kasebut ngirim kontainer nomer enem ing wulan Agustus. Amarga pengaruh COVID-19, dadi luwih angel Booking wadhah kasebut. Pabrik kita wis nyiyapake produk sing cukup kanggo pelanggan, saengga pelanggan bisa ngirim produk sing paling dibutuhake nalika njaluk kontainer kasebut.
Ing dina sing padha, kita nampa informasi saka pelanggan ing Houston, AS. Barang sing wis dikirim ing segara meh 4 wulan pungkasane teka ing gudang pelanggan. Dheweke langsung ngemot mobil lan budhal menyang situs kasebut.
Kualitas paling penting yaiku prinsip kita.