Katup Ball werni Stainless Steel 3000-5000wog
  • Katup Ball werni Stainless Steel 3000-5000wog - 0 Katup Ball werni Stainless Steel 3000-5000wog - 0

Katup Ball werni Stainless Steel 3000-5000wog

Klep Priksa Bola Stainless Steel 3000-5000wog dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo stainless steel. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Ball werniBaja tahan karat3000-5000wog
 
1.Pambuka Produk
Katup Priksa Bola Baja Tahan Karat 3000-5000wog minangka jinis bal, saluran aliran, struktur cairan kuwalik katup cek, utamane dening bonet, awak, bal, awak kerucut, lan liya-liyane. Bal kasebut gulung ing tutup bal kanthi cekak stroke kanggo mbukak lan nutup katup.

2. Valve Steel Ball Check Valve 3000-5000wog Fitur lan Aplikasi
Baja tahan karatBall Valve Check     
Rentang Ukuran 1 "nganti 2"
Baja tahan karat: kisaran tekanan 2000to5000WOG
Kursi Viton
Threaded end to ANSI B1.20.1 (NPT)
NACE MR0175

3.Baja tahan karatBall Check Valve 3000-5000wog Product Details
Baja tahan karatBall Check Valve 3000-5000wog through the selection of different materials can be applied to water, gas, oil, etc. The ball rolls in the ball cover for a short stroke to open and close the valve.The resistance coefficient is small and the shock absorption effect is good.

4.Baja tahan karatBall Check Valve 3000-5000wog Product Qualification
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5.Baja tahan karatBall Check Valve 3000-5000wog Deliver,Shipping And Serving
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Ball werni Stainless Steel 3000-5000wog, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, awet , Gampang dijaga, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.