Katup Werni Priksa Steel
  • Katup Werni Priksa Steel - 0 Katup Werni Priksa Steel - 0

Katup Werni Priksa Steel

Katup Priksa Bola Stainless Steel dirancang lan diproduksi sesuai karo standar industri sing relevan. Iki digawe karo stainless steel. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Werni Priksa Steel
 
1.Pambuka Produk
Katup Priksa Bola Baja Stainless yaiku jinis bal, saluran aliran, struktur cairan balung cair kuwalik, utamane dening bonet, awak, bal, awak kerucut, lan liya-liyane. Bal kasebut digulung ing tutup bal kanggo mbukak stroke cekak lan tutup katup.

2. Fitur lan Aplikasi Valve Steel Ball Check Valve
Katup Priksa Baja tahan karat
Rentang Ukuran 1 "nganti 2"
Baja tahan karat: kisaran tekanan 2000to5000WOG
Kursi Viton
Threaded end to ANSI B1.20.1 (NPT)
NACE MR0175

3. Detail Produk Valve Ball Ball Valve
Katup Priksa Bola Stainless Steel liwat pilihan macem-macem bahan sing bisa ditrapakeMedia korosif umum. Bal digulung ing tutup bal kanggo stroke cendhak kanggo mbukak lan nutup katup. Koefisien resistensi cilik lan efek penyerapan kejut apik.

4. Kualifikasi Produk Valve Ball Ball Valve Stainless
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Katup Ball werni Stainless Steel Ngirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Priksa Bola Stainless Steel, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang bisa dipertahankan, Classy, ​​Fancy, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.