Katup Bola Flanged Steel Stainless Floating Kelas 150 #
  • Katup Bola Flanged Steel Stainless Floating Kelas 150 # - 0 Katup Bola Flanged Steel Stainless Floating Kelas 150 # - 0

Katup Bola Flanged Steel Stainless Floating Kelas 150 #

Katup Bola Bola Flanged Stainless Steel Floating Class 150 # iki dirancang miturut standar API 6D kanthi aman geni, kualitas tinggi ASME B16.34 B16.10 B16.5. Iki digawe karo stainless steel. Kita duwe pabrik, bahan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Bola Flanged Steel Stainless Floating Kelas 150 #

1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing Steel Valve Flanged Ball Valve Class 150 # yaiku bal sing ngambang. Mode koneksi flange. Katup duwe kaluwihan struktur sing sederhana, volume sithik, bobot entheng, resistensi aliran cilik lan efek hemat energi sing apik. Katup bola flanged baja mung mbutuhake 90 derajat rotasi lan torsi cilik kanggo nutup kanthi kenceng.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

TEKANAN NOMINAL

275psig

1.9Mpa

KEKUATAN SHELL (AIR)

425psig

2.9Mpa

TEST SEAT (AIR)

305 psig

2.1Mpa

TEST SEAT (AIR)

80~100 psig

0,55½½0.69Mpa


3. Katup Ball Flawed Flawed Steel Kelas Capai Kelas 150 # Fitur lan Aplikasi Produk
Awak lan Adaptor CF8M
Desain batang bukti anti blowout
Desain lan pabrik (full portï¼ ‰
Desain Miturut API 608 utawa API 6D
Adhep-adhepan miturut ANSI B16.5
Tes tekanan miturut API 598 utawa API 6D
Suhu tekanan miturut ASME B16.34
Kabeh bahan ketemu karo NACE MR0175
Diuji geni dadi API 607
1 "ã € 2" ã € 3 "ã € 4" ã € 6 "ã € 8" Lever Dioperasikake 6 "ã € 8" Gear Dioperasikake
6 "ã € 8" Gear Dioperasikake

4.Kelas Katup Bola Flanged Steel Capai Kelas 150 # Detail Produk
Klep Bola Bola Flanged Steel Stainless Floating Class 150 # yaiku jinis katup bal. Tangani kanthi saklar sing bener: nggunakake batang katup kepala sing rata, sambungan karo gagang ora bakal salah dipasang, kanggo mesthekake negara saklar sing dituduhake dening gagang lan katup bener. Piranti kunci: kanggo nyegah kesalahan operasi saklar katup, ana bolongan kunci ing katup sing mbukak lan ditutup kanthi cetha supaya katup kasebut ing posisi sing bener. Struktur bukti anti blowout batang: batang dipasang ing ngisor supaya ora mabur metu saka tekanan, lan bisa nggawe kontak logam karo awak katup sawise geni, kanggo njamin penyegelan batang katup.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lan medium korosif Umum.

5. Katup Bola Ngambang Baja Flanged Kelas 150 # Kualifikasi Produk
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



6.Kelas Katup Bola Flanged Steel Capai Kelas 150 # Ngirim, Kirim Lan Ngawula
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


7. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Steel Valve Flanged Ball Valve Class 150 #, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Classy, ​​Apik, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.