Ngarep > Produk > Katup Bola > Katup Bal Utas

Katup Bal Utas

Zhejiang Yongyuan Valve minangka produsen katup profesional ing China, didegake ing taun 1967. Kanthi sejarah meh 50 taun sejarah, Saiki kita dadi anggota dewan Asosiasi Katup China, lan salah sawijining perusahaan kompilasi Katup Bola Nasional Standar, ditunjuk minangka salah sawijining pemasok peralatan kimia Cina paling apik. Perusahaan kita wis entuk reputasi perusahaan luar biasa ing Provinsi Zhejiang, uga entuk umpan balik saka kepuasan pelanggan lan penghargaan kinerja bisnis sing apik banget. Katup bola miturut sambungan bisa dipérang dadi katup bola sing dipasang, katup bal Utas lan katup bal alur.

Katup bola ing pipa biasane digunakake kanggo ngethok, nyebarake lan ngganti aliran media, mung kudu muter 90 derajat operasi, torsi rotasi cilik bisa ditutup kanthi kenceng. Nalika mbukak utawa ditutup kanthi lengkap, permukaan segel katup bola lan kursi katup diisolasi saka medium. Katup bal iki nggunakake koneksi benang, duwe besi cor, baja karbon, bahan stainless steel. Katup werni benang kasedhiya ing port suda lan kebak, ukuran 1-4 ". Bisa digunakake ing banyu, gas, minyak lan liya-liyane.

Katup werni Utas digunakake akeh. Kita duwe Sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing 2012. Pasar dodolan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Pabrik kita duwe sistem kontrol kualitas dhuwur lan tim kontrol kualitas sing darmabakti, kabeh katup diperiksa ing API598 utawa API6D, saengga kita bisa nawakake katup kualitas apik kanggo para pelanggan. Kita duwe peralatan lengkap saka produksi , inspeksi kanggo pengujian, kayata rong baris casting pasir lan rong baris casting investasi, 208 set peralatan pangolahan mekanik. Miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita nggawe katup bola, katup globe, katup gerbang , katup kupu-kupu, katup, saluran pembuangan, katup bergaris fluor, katup pneumatik lan listrik uap, katup relief lan macem-macem jinis flange, kanthi macem-macem jinis bahan baku (baja paduan, hea baja tahan karat. baja tahan karat, baja karbon, besi ulet lan wesi abu-abu), tekanan kerja yaiku 1.6-4.8Mpa lan suhu ngisor 480C °. Kanthi tim staf teknologi sing apik lan kualitas tinggi, budaya perusahaan positif, kita didedikake kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan berkualitas, adhedhasar konsep KUALITAS, EFISIENSI, INOVASI.
View as  
 
Kualitas tinggi Katup Bal Utas wis disertifikasi CE. Minangka pabrikan lan panyedhiya China Katup Bal Utas khusus saka Yongyuan Valve, kita duwe merek dhewe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa tuku kanthi rega sing murah, amarga kita nyedhiyakake conto lan kutipan gratis. Kita ora mung ndhukung layanan sing apik, nanging uga nyedhiyakake komoditas sing canggih, mewah, lan maju. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik pengecoran kanthi yakin. Yen aku butuh akeh, apa aku bisa Grosir? Ya bisa. Amarga produke wis kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.