Ngarep > Produk > Priksa Valve > Katup Priksa Utas

Katup Priksa Utas

Zhejiang Yongyuan Valve minangka produsen katup profesional ing China, didegake ing taun 1967. Kanthi sejarah meh 50 taun sejarah, Saiki kita dadi anggota dewan Asosiasi Katup China, lan salah sawijining perusahaan kompilasi Katup Bola Nasional Standar, ditunjuk minangka salah sawijining pemasok peralatan kimia Cina paling apik. Perusahaan kita wis entuk reputasi perusahaan luar biasa ing Provinsi Zhejiang, uga entuk umpan balik saka kepuasan pelanggan lan penghargaan saka kinerja bisnis sing apik. Katup cek bisa dipérang dadi katup cek sing dibenthang, katup mriksa utas lan katup cek alur saka telung jinis iki.

Katup mriksa nuduhake disk bunder minangka bagean bukaan lan nutup, lan kanthi bobot lan tekanan medium kanggo mblokir aliran punggung medium katup. Biasane katup iki bisa digunakake kanthi otomatis, ing aliran cairan ing arah tekanan, disk katup dibukak; Nalika cairan mili ing arah sing ngelawan, tekanan cairan lan disk kasebut dibuwang ing kursi, saengga bisa ngilangi aliran kasebut. Ana rong jinis katup cek utas: katup priksa ayunan lan katup priksa angkat. Bahan duwe besi cor, baja karbon, stainless steel lan palsu. Produk iki bisa ditrapake kanggo banyu, gas, minyak lan liya-liyane.

Katup mriksa utas digunakake kanthi akeh. Kita duwe Sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrik TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012. Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. pabrik duwe sistem kontrol kualitas dhuwur lan tim kontrol kualitas khusus, kabeh katup dipriksa ing API598 utawa API6D, saengga kita bisa nawakake katup kualitas apik kanggo pelanggan. Kita duwe peralatan lengkap wiwit produksi, inspeksi nganti tes, kaya rong baris casting pasir lan rong baris casting investasi, 208 set peralatan pamrosesan mekanik. Miturut standar GB, JB, HB, ANSI lan JIS, kita nggawe katup bola, katup globe, katup gerbang, katup kupu, katup, saluran jebakan, katup kanthi fluor, katup pneumatik lan uap listrik, katup relief lan macem-macem jinis flange, kanthi macem-macem jinis bahan baku (baja campuran, baja tahan panas. baja tahan karat, karbo n baja, besi ulet lan wesi abu-abu), tekanan kerja yaiku 1.6-4.8Mpa lan suhu ngisor 480C °. Kanthi tim staf teknologi sing apik lan kualitas tinggi, budaya perusahaan sing positif, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake kualitas layanan marang para pelanggan, kanggo konsep KUALITAS, EFISIENSI, INOVASI.


View as  
 
Kualitas tinggi Katup Priksa Utas wis disertifikasi CE. Minangka pabrikan lan panyedhiya China Katup Priksa Utas khusus saka Yongyuan Valve, kita duwe merek dhewe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa tuku kanthi rega sing murah, amarga kita nyedhiyakake conto lan kutipan gratis. Kita ora mung ndhukung layanan sing apik, nanging uga nyedhiyakake komoditas sing canggih, mewah, lan maju. Sampeyan bisa tuku produk diskon saka pabrik pengecoran kanthi yakin. Yen aku butuh akeh, apa aku bisa Grosir? Ya bisa. Amarga produke wis kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kanthi rega murah saka kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.