Katup Bal Trunnion
  • Katup Bal Trunnion - 0 Katup Bal Trunnion - 0

Katup Bal Trunnion

Katup Bola Trunnion iki dirancang miturut standar API 6D kanthi aman geni, kanthi kualitas dhuwur ASME B16.34 B16.10 B16.5 lan BS5351. Iki digawe karo Steel Steel utawa baja palsu. Kita duwe pabrik, bahan bisa bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun, Pasar penjualan nutupi Amerika Utara lan Asia Tenggara. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Bal Trunnion

1.Pambuka Produk
Bal sing digunakake ing Trunnion Ball Valve yaiku bal trunnion. Mode sambungan flange. Nalika digunakake, tekanan cairan ing bal sadurunge katup kabeh ditransfer menyang bantalan, ora bakal nggawe bal menyang gerakan kursi katup, mula kursi katup ora bakal kakehan tekanan, mula tetep torsi katup bola cilik, deformasi kursi katup cilik, kinerja panyegelan stabil, umur layanan dawa, cocog kanggo tekanan dhuwur, kesempatan diameter gedhe.

2. Fitur lan Aplikasi Valve Ball Trunnion
WCB Cast / Forged Steel A105 Body lan Adaptor
Desain batang bukti anti blowout
O-ring Steam Seal Design dacked by Fire safe Seal
Katup ketemu ASME B16.34 B16.10 B16.5.lan BS5351
Diuji geni dadi API 6FA

Kunci Piranti standar kanggo Lever utawa Gear Valves

2â â € ™ 3â € ™ Lever Dioperasikake, 4â € ™ 6â € ™ 8â € ™ 10â € 12â € ™ â Gear ™ Dioperasikake
Tekanan tekanan: 600 #

NACE MR0175

Bantalan Pemasangan Kompatibel ISO 5211

3. Rincian Produk Katup Bola Trunnion
Nalika digunakake, tekanan cairan ing bal sadurunge katup kabeh ditransfer menyang bantalan, ora bakal nggawe bal menyang gerakan kursi katup, mula kursi katup ora bakal kakehan meksa, mula torsi katup bola sing tetep cilik, deformasi kursi katup cilik, kinerja panyegelan stabil, umur layanan dawa, cocog kanggo tekanan dhuwur, acara diameter gedhe.
Media sing ditrapake: banyu, gas, minyak, gas alam lan medium korosif Umum.

4. Kualifikasi Produk Katup Bola Trunnion
Kita duwe sertifikat sistem manajemen ISO9001 sing dipikolehi ing taun 2000, lisensi pabrikan TS (Peralatan khusus nasional kanggo pipa lan katup) ing taun 2006 lan lisensi API 6D (American Petroleum Institute) ing taun 2012.



5. Pangiriman Valve Ball Trunnion, Pengiriman lan Nglayani
Kanthi tim staf teknologi sing apik lan budaya korporat sing bermutu, duweni komitmen kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas marang para pelanggan, kanthi konsep KUALITAS, EFISIENSI, INNOVASI.


6. FAQ
P: Apa standarisasi produk sampeyan?
A: Standar pabrik peralatan kita yaiku API 6D, DIN, GB lan JIS.


P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

A: Kita wis darmabakti kanggo bisnis katup sajrone 57 taun.


P: Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Kita duwe sertifikat ISO9001: 2015, API 6D, SNF372, API607, API6FD.


P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?

J: Perusahaan kalebu area 56569 meter persegi, kanthi bengkel 50500 meter persegi lan 287 karyawan.


P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?

A: Ya wis.


P: Pabrik sampeyan dununge?

A: Pabrik kita dununge ing zona pembangunan ekonomi kutha Yongkang, provinsi Zhejiang, China.


P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan.
 

Panas Tags: Katup Bola Trunnion, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing Tiongkok, China, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, gampang dijaga, Berkelas, Apik, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.